Home » » A incendiat un arbore "mai batran decat Iisus"

A incendiat un arbore "mai batran decat Iisus"

Poliţia din Florida (sud-estul Statelor Unite) a arestat o femeie de 26 de ani acuzată că a provocat în ianuarie un incendiu care a distrus un chiparos vechi de 3.500 de ani, considerat ca al cincilea cel mai vechi arbore din lume, au declarat miercuri surse din cadrul poliţiei, transmite AFP.

Tânăra femeie "a fost arestată marţi pentru participarea sa la incendiul care a distrus arborele «Senator»", pseudonimul dat chiparosului, a indicat într-un comunicat biroul şerifului din districtul Seminole (centrul Floridei).

Arborele, care era o importantă atracţie turistică, a fost incendiat la 16 ianuarie în parcul Big Tree. "Este trist", a declarat Jim Duby, un responsabil al parcurilor naturale din regiune. "«Senatorul» era un arbore de 54,8 metri, vechi de 3.500 de ani, fiind al cincilea în lume ca vechime".

Tânăra a recunoscut că a provocat incendiul, conform postului de televiziune local THV 11. Ea avea, de asemenea, poze ale focului. "Nu îmi vine să cred că am ars un arbore mai bătrân decât Isus", a declarat aceasta, conform THV 11.
Tânăra a mai fost acuzată şi de posesie de droguri, după ce poliţia a descoperit metamfetamină în cadrul unei percheziţii la domiciliul acesteia, conform biroului şerifului.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved