Home » » Dragomir: "Dinamo - Gaz Metan Mediaş se va disputa pe Arena Naţională"

Dragomir: "Dinamo - Gaz Metan Mediaş se va disputa pe Arena Naţională"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că partida Dinamo - Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa pe Arena Naţională, deşi cu o zi înainte afirmase că acest lucru nu este posibil, deoarece liga nu a fost informată la timp.

Dumitru Dragomir a spus luni că Dinamo nu poate disputa meciul cu Gaz Metan pe Arena Naţională deoarece nu a informat liga din timp de schimbarea stadionului, însă Nicolae Badea a precizat că echipa sa este confruntată cu o forţă majoră, iar regulamentul nu o obligă să anunţe LPF. Dragomir a declarat la Radio Gsp că, potrivit regulamentului, Dinamo ar fi trebuit să anunţe LPF cu cel puţin şapte zile înainte meciului de intenţia de schimbare a locului de desfăşurare şi că riscă să piardă meciul la masa verde pentru că nu a făcut-o.

"Conform regulamentului, noi suntem de acord ca Dinamo - Gaz Metan Mediaş să se dispute pe Arena Naţională. Noi nu suntem duşmanii fotbalului, iar dacă Mediaşul este de acord, atunci tot scandalul se năruie", a declarat, marţi, la Digi Sport, Dumitru Dragomir.

După ce oficialii FC Rapid au solicitat LPF, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului, să respecte regulamentul şi să nu permită schimbarea locului de disputare a partidei de pe stadionul Dinamo pe Arena Naţională, Dragomir a precizat: "Când vor fi ei la LPF în locul meu, atunci să îmi dea indicaţii. Până atunci eu conduc Liga. Totul este la latitudinea organizatorului, adică a LPF".

Oficialii rapidişti amintesc de partida cu FC Braşov, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, pe care formaţia condusă de Răzvan Lucescu a fost obligată să o dispute pe arena din Regie pentru că regulamentul nu i-a permis să schimbe locul de desfăşurare cu mai puţin de 7 zile înainte, chiar dacă la momentul respectiv încheiase contractul de închiriere a Stadionului Giuleşti cu CS Rapid.

Citeste mai mult pe MEDIAFAX.RO
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved