Home » » Un copil a fost dat disparut la Galati

Un copil a fost dat disparut la Galati

Un baietel de 8 ani, din Galati, a disparut inexplicabil de aproape trei zile, iar parintii sunt innebunti de spaima. Cuminte si ascultator, copilul s-a intors luni de la scoala, a trecut pe la un prieten din bloc, dar tatal acestuia l-a trimis acasa.


Tatal lui Ionut este convins ca baietel a fost rapit si a facut in minte zeci de scenarii. Dar nici din razbunare, nici pentru banii de rascumparare, gestul n-ar avea vreun rost. Omul spune ca n-are dusmani si oricum este foarte modest.

Ultimul care l-a vazut pe Ionut este tatal unui coleg de joaca.



"Chiar alaltaieri, cand a disparut, pe la ora 5 a venit cu baiatul la mine acasa. Si l-am trimis la taica-su. I-am zis, "du-te la taica-tu!". El voia sa se joace. A venit sa iasa cu baiatul meu afara la joaca. Si i-am zis "du-te intai sus si lasa ghiozdanul si te schimba si, daca te lasa taica-tu, coborati jos si va jucati impreuna," povesteste omul.

Acasa, insa, n-a mai ajuns. Mama naturala a baietelului i-a parasit, si pe el, si pe fratele lui mai mic, in urma cu cativa ani. Politia a trecut acum pe la ea, dar femeia spune ca nu stie nimic de Ionut. Iar mama adoptiva crede ca a fost furat.

Colegii de munca ai tatalui, de la clubul Otelul Galati, chiar si copiii care se antreneaza acolo, il cauta pe baietel, impreuna cu politia. Pana acum, nici un indiciu...

Cand a disparut, Ionut purta pantaloni negri de fas, camasa alba, geaca albastra si fes negru. Cine-l vede, este rugat sa sune de urgenta la 112.

Cititi mai multe pe  stiriprotv.ro
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved