Home » » Adele la Brit Awards 2012: F**K You !

Adele la Brit Awards 2012: F**K You !

Cantareata a castigat din nou cele mai importante premii ale serii la Brit Awards 2012, evenimentul muzical al anului din Marea Britanie. Adele a fost intrerupta in timpul unul discurs iar reactia ei a fost una total neasteptata si surprinzatoare.

Ca in fiecare an, Brt Awards este evenimentul care celebreaza cele mai populare nume din muzica britanica. Castigatorii de de anu acesta nu au surprins deloc. Era de asteptat ca Adele sa ia acasa cele mai importante premii si e clar ca ea e in cel mai bun moment al carierei de pana acum.

Ea a castigat premiul pentru Best Album si Best Female Solo Artist.

Adele si-a demonstrat inca o data si calitatile vocale care au propulsat-o in elita muzicii internationale. Ea a cantat la Brit Awards super hitul "Rolling in the deep" spre incantarea tuturor celor prezenti.

Totusi a existat un moment controversat care a implicat-o pe Adele la acest eveniment. In timpul unui discurs, cantareata a fost intrerupta de producatori, probabil din ratiuni de timp insa reactia lui Adele a fost socanta: a aratat tuturor degetul mijlociu.



Citeste mai mult pe MTV ROMANIA.RO
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved