Home » » "Uitati-va bine. Ne vedeti? Nu o sa ma mai vedeti"

"Uitati-va bine. Ne vedeti? Nu o sa ma mai vedeti"

Aceste vorbe si disparatia lui inca de aseara impreuna cu unul dintre fii lui si o fetita de trei ani le contureaza anchetatorilor o varianta socanta: i-a ucis copii apoi s-a sinucis. Dupa ore de cautari pe lacul Tarnita, acolo unde i-au gasit masina abandonata, oamenii legii nu au gasit trupurile celor trei. In aceste conditii, intreaga familie spera ca cei mici sa fie in viata.

Dintr-un tata iubitor, Nicolae s-a transformat intr-un barbat banuit de apropiati, dar si de autoritati, ca ar fi capabil sa ii omoare pe doi din cei trei copii ai sai si sa se sinucida.

Planul sau este cu adevarat diabolic. Inainte sa dispara a lasat un mesaj video pentru cele doua femei care i-au fost partenere.

S-a inregistrat in timp ce se juca impreuna cu Flaviu, fiul din prima casatorie care sufera de o boala psihica, si cu Alexandra, fetita cea mica pe care o are dintr-o alta relatie.

Inregistrarea a fost gasita abia astazi de baiatul cel mare, care are 17 ani, insa prima care a intrat la banuieli a fost mama copilei. Ea a postat in urma cu 12 ore pe Facebook, un apel disperat.

"Va rog sa distibuiti poza. Fetita mea este disparuta de 14 ore. Daca ati vazut-o, va rog sa sunati."

Tot aseara tarziu, colegii lui Nicolae de la hidrocentrala la care lucra ca masinist i-au gasit masina abandonta pe malul lacului Tarnita. Puse cap la cap toate informatiile, au nascut banuiala cumplita ca si-a inecat pruncii dupa care si-ar fi luat zilele.

Fetita era imbracata intr-un fas roz cu caciulita roz, pantaloni mov si cizmulite maro si un fular roz.

Nicolae avea 48 de ani si, din cate stiu apropiatii, il sugrumau datoriile de la banci. Se lupta sa traiasca.

Primei neveste i-a lasat apartamentul la divort. Apoi a inceput o relatie cu mama Alexandrei, fetita de trei ani. Insa locuiau separat. Ea la Cluj, el la Floresti impreuna cu baiatul cel mare.

Pentru ca nu ii ajungeau banii lucra si la hidrocentrala, dar si ca taximetrist.

Cei care l-au cunoscut refuza sa creada totusi ca a fost capabil de crima. Pana acum, anchetatorii au gasit pe malul lacului, in zona unde barbatul isi abandonase masina, doar o jucarie si un pai, insa nici macar nu stiu daca sunt ale celor doi frati. Dupa pranz, au fost nevoiti sa sisteze cautarile celor trei. Lacul e pe jumatate inghetat, iar cautarile sunt si mai dificile, deoarece pompierii si salvamontistii nu pot inainta cu barcile.

Citeste mai mult pe STIRILE PROTV.RO
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved