Home » » PDL vrea sa-l convinga pe Raed Arafat sa candideze la Primaria Capitalei

PDL vrea sa-l convinga pe Raed Arafat sa candideze la Primaria Capitalei

Alegerile locale bat la usa, iar partidele sunt in cautarea candidatilor fara pata.

Batalia pentru Bucuresti se anunta de departe cea mai apriga, asa ca puterea si opozitia vor sa iasa in fata cu oameni care se bucura de notorietate.

Atat primarul general, cat si cei de la sectoare, vor sa castige inca 4 ani, insa contra-candidatii lor promit un suflu proaspat.

Independetul Sorin Oprescu vrea sa ramana la Primaria Capitalei pana in 2016, asa ca va candida cu sustinerea USL.

Surse din PDL sustin insa ca filiala condusa de Elena Udrea ii pregateste lui Oprescu un candidat surpriza, cu sanse reale de castig.

"Surpriza" s-ar putea numi Raed Arafat, asa ca bucurestenii vor avea ocazia sa aleaga intre doi doctori.

Cu toate ca sondajele interne ale PDL il dau pe Arafat cu cea mai mare rata de incredere in randul oamenilor, fondatorul SMURD a refuzat propunerea.

Decizia lui ar putea sa-l propulseze in postura de candidat pe Silviu Prigoana.

Si in rest lupta dintre putere si opozitie se anunta serioasa. Liberalul Andrei Chiliman spera sa obtina al treilea mandat la Sectorului 1. Va trebui insa sa-l infrunte pe fostul ministru al Culturii, Teodor Paleologu.

UNPR-istul Neculai Ontanu are experienta, plus sustinerea Elenei Udrea si a democrat-liberalilor bucuresteni.

Surse politice spun ca "necunoscutul" Dan Cristian Popescu, de la PNL, va fi desemnat de USL sa il lase pe Ontanu fara primaria sectorului 2.

Negoita versus Negoita. Aceasta ar putea fi infruntarea pentru Sectorul 3, unde actualul primar, democrat liberalul Liviu Negoita pare mare favorit in fata PSD-istului Robert Negoita.

Cu sprijinul declarat al PDL, UNPR-istul Cristian Popescu Piedone trage sperante sa ramana la Sectorul 4, unde ar putea sa-i fie contracandidat deputatul PSD Nicolae Banicioiu.

La sectorul 5 lucrurile sunt clare. Marian Vanghelie de la USL ramane pe pozitii. Trebuie doar sa ii convinga pe oameni ca este mai gospodar decat Stefan Pirpiliu de la PD-L.

PDL spera sa pastreze Sectorul 6, asa ca va miza in continuare pe Cristian Poteras. Pe margine isi face incalzirea Rares Manescu, sotul europarlamentarului Ramona Manescu.

Bucurestenii vor fi chemati la urne pe 10 iunie, iar scrutinul se va desfasura intr-un singur tur.

Citeste mai mult pe STIRILE PROTV.RO
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved