Home » » Ştefan Stan si noua lui iubita

Ştefan Stan si noua lui iubita


Mai întâi, apar poze cu... mult-invidiata divă cu forme de aur.. Dar doar din spate...Toate admiratoarele artistului oftează suparate că.... - La naiba! - au pierdut şansa de a-i castiga inima.Ei bine, Libertatea risipeste misterul din spatele prea-minunatei cu forme de sirenă. Bruneta nu este iubita lui - deşi nimeni nu bagă mâna în foc că nu şi-ar dori. Este, pe numele ei de scena Eleni, unul din cele 11 superfotomodele care au participat la filmarea videoclipului piesei "You Give ME Love", ce va avea lansarea în luna martie.


Ştefan Stan a filmat, weekendul trecut, videoclipul piesei "You Give ME Love". Acum, "creaţia" se afla în procesul de prelucrare şi, în scurt timp, va apărea pe piaţă. Aceasta, spre bucuria miilor de fani care aşteptau cu nerăbdare ca piesa lansată de ceva vreme şi care a avut un succes neaşteptat să fie însoţită de un clip pe măsură.

Chiar dacă echipa care s-a ocupat de filmare, formată din 49 de oameni, nu a vrut să dezvaluie mai nimic din scenariu, jurnaliştii Libertatea au reuşit să afle, în exclusivitate, că povestea are drept protagoniste 11 supermodele, toate îndrăgostite lulea de Ştefan. Acestea încearcă din răsputeri să-l cucerească, el trecând, practic, prin "universul" fiecăreia. Eroul principal reuşeşte, totuşi, să acorde fiecărei aspirante la inima sa de artist câte un strop de... atenţie. Din videoclip nu lipseşte, desigur, nici solo-ul marca Alex Velea, bunul prieten al "Vocii României".

Citeste mai mult pe LIBERTATEA.RO
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved