Home » » O gluma proasta - Mr. Bean a murit

O gluma proasta - Mr. Bean a murit

Actorul Rowan Atkinson, cunoscut în lumea întreaga ca Mr. Bean, a ajuns celebru datorită umorului său, dar glumele privind moartea sa, care au circulat duminică pe Twitter, nu i s-au părut nimănui amuzante.

Zvonul privind moartea lui Mr. Bean, o glumă nesărată care a pornit pe rețeaua de socializare Twitter și apoi a circulat pe Internet, i-a făcut pe fanii actorului din lumea întreaga să-și iasă din minți.

Totul a pornit de la un utilizator din Filipine, Michael Robert Meras, care le-a scris celor 753 de followeri ai săi următorul mesaj: "Veşti proaste din Marea Britanie. Actorul Rowan Atkinson (AKA Mr Bean) a murit în această seară".

Farsa a luat imediat amploare, mii de oameni exprimându-și condoleanțele și părereile de rău, și, se pare, chiar Wikipedia a scris pentru câteva minute că actorul a încetat din viață.

Nebunia a durat câteva ore, după care utilizatorul de Twitter, care a crezut că face o glumă bună, și-a cerut scuze susținând că nici măcar nu și-a imaginat că postarea lui poate lua amploare în asemenea hal.

Citeste mai mult pe LIBERTATEA.RO
Arata acest articol si celorlalti :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Romedia Online - All Rights Reserved